Zadovoljna
Ženski portal

Ženi koja živi u Njemačkoj 37-godišnjak iz Srbije obećao održavanje njene kuće: Umjesto toga krivotvorio dokumente i upisao se kao vlasnik!

894

Zahvaljujući pravodbnoj policijskoj istrazi, 84-godišnja državljanka Hrvatske, koja živi u Njemačkoj no u Sukošanu ima kuću za odmor, nije ostala bez svoje sukošanske vikendice, javlja Zadarski.hr.

Ona je povjerovala 37-godišnjem državljaninu Srbije da će joj on, dok ona boravi u Njemačkoj, voditi brigu o kući u Sukošanu.

Žena, 84-godišnjakinja, pristala je da on živi u njezinoj kući, poklonila mu je povjerenje, no državljanin Srbije je nakon nekog vremena izradio krivotvoreni ugovor o kupoprodaji njene nekretnine.

Takav krivotvoreni ugovor ovjerio je kod javnog bilježnika, te se u ožujku ove godine kod nadležnog suda u Zadru upisao kao vlasnik nekretnine.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u PU zadarskoj, gdje je utvrđena osnovana sumnja da je 37-godišnji državljanin Srbije počinio kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprava, predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, piše Zadarski.hr (Fenix-magazin/MD/Zadarski.hr)

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst