Zadovoljna
Zadovoljna

ŽENA DOBILA NOVČANU KAZNU: Zadržala se u trgovini Lidl 42 minute duže

1.079

Trgovački lanci u Njemačkoj se bore s kupcima koji predugo parkiraju na parkingu ispred njihovih trgovina ili onima koji na parkingu ostave svoje vozilo pa odu u kafić ili negdje drugdje.

No, ima i kupaca koji su time nezadovoljni jer tvrde kako vrijeme od najčešće 60 minuta koje je određeno kao dovoljno za kupovinu, zapravo nije dovoljno.

Tvrdi to i jedna žena iz Münchena koja je dobila kaznu u iznosu od 25 eura jer je u Lidl trgovini ostala, kako tvrdi, 42 minute duže od dopuštenog.

Naime, ispred Lidl trgovina je maksimalno vrijeme parkiranja obično između 60 i 90 minuta, što ovisi o svakoj Lidl trgovini.

Lidl sam ne provjerava poštivanje pravila parkiranja, već su tu obvezu prenijeli na tvrtke za to specijalizirane, a od kojih neke čak koriste sustave s prepoznavanjem registarskih pločica pa čak i lica kupca.

Jedna od tvrtki koje provjeravaju vrijeme parkiranja je Parkdepot.

Žena koja je nedavno kupovala u Lidlu je jako uznemirena zbog nametanja kazni za prekoračenje maksimalnog vremena parkiranja.

Svoj problem je otkrila na Facebook stranici Lidla, a prenijeli su ga brojni njemački mediji.

– Upozorenje! Lidl je svoje kupce prevario s kaznama koje ispisuje Parkdepot, napisala je na Facebooku.

Budući je očito prekoračila maksimalno vrijeme parkiranja od 60 minuta, uslijedila je novčana kazna od 25 eura.

Žena je navela kako se parkirala na parkiralištu 42 minute duže od dopuštenih 60 minuta.

Na Facebooku je napisala kako 60 minuta često nije dovoljno za kupovinu.

– 60 minuta je prekratko za veliku kupovinu u koju vodite i djecu, usporedbu cijena, razgledavanje posebnih ponuda, a također i za starije ljude.

Ne mogu razumjeti što Lidl očekuje od ovoga. To ne stvara nikakvu dodatnu vrijednost za kupce. Lidl me izgubio kao kupca, napisala je žena.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst