Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ZBOG SIL0VANJA 13-G0DIŠNJAKINJE: Uhapšenno sedam tinejdžera – už,as se dogodio dok je na ulicama bilo tisuće ljudi

4

Zbog grupnog silovanja 13-godišnjakinje u Cataniji na Siciliji uhićeno je sedam tinejdžera. Svi su egipatskog podrijetla.

Najmanje dvojica od njih su silovala djevojčicu dok je njezin prijatelj morao sve promatrati.

13-godišnjakinja je napadnuta dok je bila u šetnji sa svojim 17-godišnjim prijateljem, kojem su prijetili i držali ga dok su dvojica iz grupe silovala djevojčicu.

Trinaestogodišnjakinja je ispričala da su je napadači odvukli u javne toalete Ville Bellini, gdje su je dvojica dječaka iz grupe zlostavljala, dok je ostalih pet gledalo.

Seksualno nasilje dogodilo se u Villi Bellini, najvećem parku u Cataniji, 30. siječnja oko 19.30 sati, na dan kada počinje slavlje u čast zaštitnice Sant’Agate na ulicama prepunim tisućama građana i turista.

Policija je priopćila da je ispitan i 17-godišnji prijatelj 13-godišnjakinje koji je svjedočio zločinu. Troje od sedam uhićenih navodno su maloljetnici.

Prema informacijama koje su objavili istražitelji, žrtvu i 17-godišnjaka je u parku maltretiralo sedam dječaka egipatskog podrijetla.

Petorica mladića pretukla su i držala 17-godišnjaka dok su 13-godišnjakinju druga dvojica silovala. Njih dvoje su na kraju uspjeli pobjeći do Via Etnea.

Talijanski mediji javljaju kako se nakon bijega djevojčica srušila na tlo plačući, a kraj nje je plakao i 17-godišnjak. Neki su ljudi pozvali policiju.

Kako prenosi talijanska televizija “Rai News”, žrtva je identificirala dvojicu silovatelja. Obojica su maloljetna.

Comments are closed.