Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ZARUČILI SE U ALDI TRGOVINI: Mladoženja je objasnio zbog čega je svoju odabranicu zaprosio baš u trgovini u kojoj oboje rade

73

Mike Durrant (54) i Lynne Fuller (50) rade zajedno u Aldi trgovini u Škotskoj, Mike je svoju Lynne u toj trgovini i zaprosio, a kazali su kako ne bi bilo loše tu se i vjenčati jer je baš u toj trgovini sve i počelo.

Mike se iznenada pojavio sa škotskim gajdašem na blagajni u trgovini tijekom Lynneinog radnog vremena kako bi joj postavio vrlo posebno pitanje.

Lynne Fuller (50) bila je šokirana kada je njezin partner (sada zaručnik) Mike Durrant (54) kleknuo na jedno koljeno tijekom njezine smjene u trgovini Aldi u Insches Retail Parku prošlog tjedna. Pristala je.

Kada ga je BBC-jeva emisija Good Morning Scotland upitala bi li razmislili o vjenčanju u trgovini, Mike se našalio: Ako bi Aldi to odobrio, da, definitivno!”

Par još nije počeo planirati vjenčanje, ali odredili su okvirni datum 2025. godine.

– Imamo tako dobre prijatelje i kolege u Aldiju, da budem iskren, činilo se šteta zaručiti Lynne bilo gdje drugdje.

U maloprodaji ne dobivaju svi slobodno vrijeme u isto vrijeme, pa je bilo logično da to učinim kad svi budu tamo, rekao je Mike.

Lynne je za škotske medije kazala kako su joj kupci čestitali otkako je video prosidbe postao viralan.

Video isječak prikazuje gajdaša kako svira dok se Mike, odjeven u elegantno crno odijelo, noseći buket crvenih ruža, pojavljuje na blagajni pored Lynne.

Srećom, Mike je dogovorio prijedlog s upraviteljem, što znači da je mogao odvesti Lynne na proslavu.

Comments are closed.