Zadovoljna
Zadovoljna

VELIKA NJEMAČKA FIRMA TRAŽI RADNIKE: Plaćaju do 6.500 eura, nude stan, hranu, osiguranje, bonuse pa čak i plaćen godišnji odmor

1.478

Kontech GmbH je jedna od najvećih firmi u Njemačkoj koji se bave održavanjem mašina i trenutno traže radnike sa Balkana a jedini uslov je poznavanje Njemačkoj jezika, a plata koju nude je od 3500 eura do 6500 eura.

Ova firma je počela sa radom 1997. godine a ostvarili su se u poljima elektrotehnike, mašinstva, razvoja softvera kao i hardvera i smatra se kao jedna od najjačih firmi na jugu Njemačke.

Trenutno su u potrazi za radnicima za održavanje mašina, a pored poznavanja Njemačkog jezika na oglas se mogu javiti samo inžinjeri elektrotehnike, mašinstva ili neke srodne djelatnosti.

Uz posao ide i smještaj i hrana kao i penziono i zdravsteveno osiguranje kao i bonusi na kraju godine i vjerovali ili ne plaćeni godišnji odmor.

POŽURITE! Njemačka traži radnike koje će za samo 11000 eura ležati 30 dana u krevetu! Pogledajte ko se sve može prijaviti! 

Centar za studije u Kelnu traži 12 muškaraca i 12 žena koje će učestvovati u studiji u ime NASA-e i koja će trajati 60 dana, a od toga 30 dana se treba provesti u krevetu ležeći.

Za sudjelovanje u ovoj studiji institut plaća čak 11000 eura po učesniku.

Ali kako kaže Andrea iz instituta to neće biti lako zarađene pare.

Ali i samo ležanje neće biti jednostavno, u tih 30 dana glava mora biti za 6 stepeni niže u odnosu na noge, a ne smijete koristiti niti telefon.

Već su se ranije provodile slične studije a kao rezultat žele da vide uticaj bestežinskog stanja na tijela astronauta.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst