Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

UZBUNA U ŠKOLI U NJEMAČKOJ: Policija uhitila četvoricu mladića, pojavile se nove informacije o prijetnji pištoljem učiteljici

137

Policija u Hamburgu je uhitila četvoricu mladića od kojih bi dvojica mogla biti osumnjičena za prijetnju pištoljem učiteljici u školi Blankenese u Hamburgu.

Kako je policija priopćila u toj su školi dvojica dječaka iz 8. razreda u srijedu navodno iznenada izvadila pištolj i zaprijetila učiteljici, a zatim su pobjegli. Velik broj policije je pretražio školu, a učenici i učitelji su evakuirani.

– Tijekom poslijepodneva policija je uhitila četvero mladih u ulici Mendelssohnstraße u četvrti Bahrenfeld, priopćila je kratko policija.

Školu Blankenese pohađa 1.150 učenika. U srijedu, malo prije 11 sati, policiji je stigla dojavala kako su u školi “ljudi s oružjem”.

Kako je Fenix-magazin.de već ranije izvijestio, policija je na platformi X (bivši Twitter) potvrdila veliku akciju u školi.

Dvojica učenika su ušla u učionicu, pokazala vatreno oružje i prijetila učiteljici. U učionici je u to vrijeme bilo još 20 učenika.

Mladi ljudi, za koje se procjenjuje da imaju između 12 i 15 godina, potom su se dali u bijeg. Policajci su koristili helikopter u potrazi za osumnjičenima.

U poslijepodnevnim satima policija je izvijestila da su uhićene četiri mlade osobe. Dvojica su navodno napala učiteljicu, piše među ostalim Hamburger Abendblatt.

Učenica (16) je za njemački RTL kazala kako je u školi bio velik broj policije.

Učenici su jedni drugima slali fotografije i video snimke onoga što se događalo u njihovim razredima.

Comments are closed.