Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

UŽ,AS U NJEMAČKOJ: Šestorica muškaraca 28 sati mučilla 64-godišnjaka

4

Policija je uhitila šestoricu muškaraca koji su u listopadu prošle godine čak 28 sati mučili 64-godišnjeg obrtnika, tražili od njega novac i na kraju ga ostavili u šumi u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Pretukli su još jednog 44-godišnjaka koji je bio u društvu obrtnika.

Kako je objavila policija, šestorica muškaraca namamila su 64-godišnjeg obrtnika u obiteljsku stambenu zgradu u Jüchenu (Sjeverna Rajna-Vestfalija).

Navodno su mu rekli kako imaju posao vezan uz renoviranje zgrade. Obrtnik je posjetio svoje “klijente” u zgradi koju je navodno trebalo renovirati. S njim u društvu je bio još jedan 44-godišnjak.

Kada su ušli u zgradu, i 64-godišnjaka i 44-godišnjaka su pretukli, vezali ih i zatvorili u podrumsku prostoriju. Nakon pet sati odvezli su u šumu i pustili 44-godišnjaka. On je odmah zvao policiju.

Napadači su zadržali obrtnika, tražili od njega novac, uzeli mu gotovinu telefon i debitne kartice prije nego što su ga, nakon 28 sati mučenja, ostavili u šumi. Sve se dogodilo u listopadu 2023.

Mjesec dana kasnije policija je uhitila osumnjičene.

– Kako se istraga ne bi ugrozila, informacije o slučaju smo tek sad objavili. Sva šestorica osumnjičenih trenutno su u pritvoru. Čeka ih suđenje, priopćila je policija.

Comments are closed.