Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

UŽ,AS NA IGRALIŠTU: Žena udarila dijete po glavi, kad se približio otac djeteta, izvukla nož i sjekiru iz torbe

182

U subotu je žena udarila u glavu dijete koje se igralo na igralištu u Burbachu, gradskoj četvrti Saarbrückena. Kada je otac djeteta prišao ženi, ona je brzo iz torbe izvukla sjekiru i nož.

Žena u očito psihički rastrojenom stanju dvaput je postala uočljiva u subotu poslijepodne na igralištu u četvrti Burbach u Saarbrückenu.

Prema policijskom priopćenju, žena je najprije udarila po glavi dijete koje se igralo, očito bez vidljivog razloga. Kada je otac došao pomoći svom djetetu, žena je izvukla iz torbe sjekiru i nož.

Potom je izvrijeđala muškarca i na kraju napustila igralište. Otac djeteta odmah je nazvao policiju.

Policija je ženu uspjela pronaći u blizini igrališta. U tom je trenutku još uvijek držala nož i sjekiru u ruci. Nakon što su policajci zaprijetili da će upotrijebiti elektrošoker, žena je ispustila nož i sjekiru.

Policija ju je uspjela uhititi bez otpora. Odvedena je u psihijatrijsku ustanovu.

Prema navodima policije, dijete koje je žena udarila po glavi trpjelo ​​je bolove. Bilo je u šoku. I ostala djeca koja su u tom trenutku bila na igralištu šokirana su incidentom.

Policija je protiv žene pokrenula više kaznenih postupaka. Mole sve one koji su nešto vidjeli neka kontaktiraju policijsku postaju u Saarbrücken-Burbachu na broj telefona: 0681/97150.

Comments are closed.