Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

UKRADEN NAKIT ČIJA JE VRIJEDNOST 500.000 EURA: Policija uhitila četvoricu od 35, 39, 50 i 51 godinu

127

Počinitelji su prošli vikend ukrali nakit vrijedan pola milijuna eura kada su provalili u draguljarnicu u ulici Kaiserstrasse u Frankfurtu. Nakon intenzivne istrage, policija sada izvješćuje o četiri uhićenja.

Počinitelji su od petka u 18.30 sati do iduće subote u 21.30 sati provalili u prodajni prostor trgovine te iz vitrine i ladica otuđili vrijedan nakit.

Prema riječima glasnogovornika policije, još nije jasno kako su provalnici uspjeli doći do zgrade.

Kako je dalje izvijestio glasnogovornik, istražitelji su u subotu navečer primijetili vozilo s četiri sumnjive osobe koje su pratili i koje su ih odvele najprije do garaže u Offenbachu te potom do stambenog naselja u Griesheimu u južnom Hessenu (okrug Darmstadt-Dieburg).

Daljnje istrage – uključujući procjenu nadzornih kamera – dovele su do potvrde sumnji protiv četvorice muškaraca, zbog čega su istražitelji pregledali i garažu u Offenbachu i stan u Griesheimu.

Kad su četvorica osumnjičenika jučer, u nedjelju, izašla iz stana i odvezla se u dva automobila, civilni istražitelji bili su im za petama.

U Griesheimu i obližnjem Büttelbornu (okrug Gross-Gerau), policajci su konačno zaustavili dva vozila i uhitili četvoricu muškaraca u dobi od 35, 39, 50 i 51 godinu.

Istražitelji su zaplijenili veće količine nakita i alata za provalu

Kada su pretražena dva automobila, istražitelji su pronašli odjeću u kojoj su opljačkali draguljarnicu kao i velik broj komada nakita – rekao je glasnogovornik policije, radilo se o nekoliko kilograma.

U stanu je također pronađen i oduzet alat za koji se sumnja da je služio za provalu.

Četvorica muškaraca trenutačno se nalaze u pritvoru a istraga frankfurtske policije se nastavljaju.

Comments are closed.