Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

UBI0 SUPRUGU (37) I DVIJE KĆERI (5,7): Njemačka je šokiirana ubojstviima i načinom na koji im je oduzeo život

344

U ponedjeljak, 13. studenog, na Zemaljskom sudu u Bochumu počelo je suđenje 36-godišnjem Uguru S. koji je u svibnju ove godine u Hertenu ubio svoju suprugu (†37) i njihove dvije kćeri (†5 i †7). Muškarac je prvog dana suđenja samo šutio.

Zločin koji je šokirao Njemačku dogodio se 16. svibnja. Policija je u stanu u Hertenu (okrug Recklinghausen) pronašla tri tijela. Nakon višesatne potrage u Marlu je uhićen Ugur S. Ubojstvo supruge i djece je odmah priznao.

U svom priznanju policiji muškarac turskog podrijetla kao motiv zločina naveo je nesuglasice u vezi sa suprugom.

Prema objavi suda u Bochumu, žena se navodno odlučila rastati od supruga. Frustriran i uvrijeđen ovom odlukom, otac obitelji odlučio je ubiti svoju ženu i djecu.

Policiju je zvala prijateljica ubijene žene jer već duže vrijeme nije mogla telefonski dobiti svoju prijateljicu iz Hertena. Policajci su potom otišli do stana 37-godišnjakinje.

Budući da nitko nije otvorio vrata, policija je dobila nalog za pristup stanu u Ruhrskoj oblasti. No, prekasno, žena i dvije kćeri su već bile mrtve.

Sva tri beživotna tijela pronađena su u spavaćoj sobi. Spasioci su odmah alarmirali policiju jer su tragovi upućivali na neprirodan uzrok smrti. Policija je osumnjičila Ugura S. koji je isprva bio u bijegu.

Ovaj je slučaj uznemirio i šokirao ljude diljem Ruhrske oblasti i cijele Njemačke. Tijekom istrage policija je došla o šokantnih detalja.

Prema navodima tužiteljstva, 36-godišnjak je na ispitivanju priznao da se njegova supruga htjela rastati od njega i otići s djecom u Tursku.

Muškarac je uvjerio svoju obitelj da će ih sutradan odvesti u zračnu luku i stoga je želio prespavati kod njih u stanu.

Supruga mu je to dopustila, a on je najprije ugušio nju jastukom, a zatim je u spavaću sobu pozvao dvije kćeri jednu po jednu. Potom je jednu po jednu ugušio jastukom.

Optuženi se prvog dana suđenja nije očitovao o optužbama. Sud je već najavio da će pustiti videosnimke ispitivanja muškarca s policijom u sudnici.

Comments are closed.