Zadovoljna
Zadovoljna

U SVEMU MU POMAGAO BRAT: Zatočio djevojku i danima je sillovao. Njemačka policija u kući pronašla još dvije žrtve

1.457

Muškarac je uz pomoć brata danima držao i sillovao 26-godišnjakinju u Baden-Württembergu. Policija je u kući zatekla još dvije žrtve.

Nakon oslobađanja triju žena iz kuće u sjevernom Baden-Württembergu, odnosno u Walldürnu (okrug Neckar-Odenwald), istrage policije i javnog tužitelja se nastavljaju.

Državno odvjetništvo iz Mosbacha sumnjiči 37-godišnjaka da je držao i sillovao ženu nekoliko dana sve dok 26-godišnjakinja nije napokon uspjela nazvati poznanicu koja je alarmirala policiju.

Kada su policajci pretraživali kuću u Walldürnu 19. oktobra, navodno su pronašli još dvije žene. U početku nije bilo jasno koliko su dugo tamo.

Istražitelji 37-godišnjeg Nijemca terete za uzimanje talaca u kombinaciji s posebno teškim silovanjem i nanošenje opasnih tjelesnih ozljeda.

Odvezen je u psihijatrijsku bolnicu. Njegov 23-godišnji brat smatra se pomagačem i nalazi se u pritvoru.

Kako je u petak (4. studenog) objavila glasnogovornica sjedišta policije u Heilbronnu, prema dosadašnjim saznanjima, osim 26-godišnjakinje , postoje još najmanje dvije žrtve.

Potonja je navodno rekla svojoj poznanici da je zatočena protiv svoje volje i strahuje za svoj život. Istražitelji nisu objavili nikakve informacije o ozljedama ili stanju žene.

Što se počinitelja tiče, sada je postalo jasno da je najmanje jedan od dvojice osumnjičenih Nijemaca navodno živio u kući.

Prema priopćenju državnog odvjetništva, oba brata već su se djelomično očitovala o tome.

Kriminolog Christian Pfeiffer naglasio je da je slučaj “izuzetno rijedak” u Njemačkoj. Vrlo je neuobičajeno da ljudi drže druge dugo vremena i opetovano postaju počinitelji.

Za pojašnjenje onoga što se dogodilo važno je proniknuti u odnos uloga braće.

Osim toga, postavlja se pitanje zašto druge žrtve nisu pozvale policiju. To sugerira da su počinitelji ulijevali veliki strah svojim žrtvama, smatra Pfeiffer.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst