Zadovoljna
Zadovoljna

U NJEMAČKOJ JE NESTALA MIRNA R.(12): Napustila je roditeljski dom i isključila mobitel – Policija moli za pomoć u potrazi

742

U Njemačkoj je nestala dvanaestogodišnja Mirna R. iz Gütersloha (savezna zemlja Sjeverna Rajna-Vestfalija). Kako navodi njemačka policija, dvanaestogodišnja Mirna R. nestalom se vodi od nedjelje 9. travnja.

Napustila je roditeljski dom kako bi posjetila prijateljicu u Bielefeldu. Roditelji ne znaju ime prijateljice kod koje je navodno otišla.

U telefonskom razgovoru Mirna R. je roditeljima rekla kako želi prespavati kod prijateljice, no roditelji se nisu složili s njenom odlukom.

Nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazi

Nakon spomenutog telefonskog poziva nestala djevojčica je isključila mobilni telefon, ali je u ponedjeljak više puta kontaktirala oca putem WhatsAppa i SMS-ova s drugog broja.

Rekla je ocu kako se nalazi u Dortmundu u blizini Steinhammer Strasse. Rekla je i kako tamo želi ostati još dva dana. Točnu lokaciju gdje se nalazi i kod koga djevojčica nije otkrila.

Ovako izgleda nestala osoba

Mirna R. visoka je oko 1,50 do 1,60 metara i vitka je, ima crnu kosu i tamne oči. Možda nosi crnu jaknu, crne traperice, bijele cipele i kratki top.

Prema navodima policije, često nosi jaku šminku, zbog čega bi mogla ostavljati dojam kako ima oko 15 ili 16 godina.

Nosi osobnu iskaznicu, studentsku kartu za autobus i vlak, torbu sa šminkom, oko 100 eura u gotovini i ugašen mobitel.

Iz policije je upućen javni apel za sve koji mogu dati korisne informacije o tome gdje se djevojčica nalazi.

Policija u Güterslohu će informacije o tome gdje se nalazi 12-godišnjakinja primati na 05241/869-0 ili putem e-pošte na poststelle.guetersloh@polizei.nrw.de.

Više informacija o nestaloj osobi pročitajte ovdje. 

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst