Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

U NJEMAČKOJ IZ PROMETA ISKLJUČEN AUTOBUS SA 70 PUTNIKA ZA BiH: Retrovizori vezani vezicama, porozne gume, loše kočnice, umorni vozači….

202

Pukotina na vjetrobranskom staklu, porozne gume i neispravne kočnice: autobus koji nije bio za promet i u kojem je bilo oko 70 putnika isključen je iz prometa u Karlsruheu.

Službenici su također otkrili da se tri vozača, u dobi između 50 i 55 godina, nisu propisno pridržavala vremena vožnje i odmora, objavila je policija u ponedjeljak.

Putnički autobus na kat bio je prošlog petka na putu za Bosnu i Hercegovinu i zaustavio se na autobusnoj stanici u Karlsruheu kako bi se ukrcalo još putnika.

Policija je utvrdila ozbiljne tehničke nedostatke na vozilu.

Osim oštećenog vjetrobranskog stakla te istrošenih guma i kočnica, vanjska ogledala navodno su bila pričvršćena samo vezicama.

Osim toga, glavni okvir autobusa imao je nekoliko pukotina, a upravljač stražnje osovine je bio u opasnosti da otpadne.

Stručnjak je zabranio nastavak putovanja i isključio autobus iz prometa. Trojica vozača dobila su novčanu kaznu u četveroznamenkastom iznosu .

Putnici su nakon nekoliko sati mogli nastaviti put u zamjenskom i tehnički ispravnom autobusu te s dobro odmornim vozačem, rečeno je iz policije.

Comments are closed.