Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

U NJEMAČKOJ 12. JANUARA 2024. GODINE: Evo kako možete dobiti 1.000, 500 ili 250 eura

925

Hit Radio FFH organizira nevjerojatan događaj 12. siječnja 2024. godine na kojem sudionici mogu osvojiti 1.000 eura. Naime, popularni radio organizira natjecanje u bacanju božićnog drvca.

Događaj se zove “1. Hessen FFH Svjetsko prvenstvo u bacanju božićnog drvca”, a traži se prvi svjetski prvak u bacanju božićnog drvca. Pobjednik će osvojiti 1.000 eura.

– Tražimo šest mješovitih timova od dvoje – jedne žene i jednog muškarca – koji predstavljaju svoju regiju u Hessenu i žele se natjecati u bacanju božićnog drvca.

Bez obzira jeste li par, prijatelji, rođaci ili kolege. U tri različite discipline – bacanje u dalj, bacanje iz zamaha, bacanje unatrag. Pobjeđuje tim koji ukupno ode najdalje.

Pobjednički tim dobiva 1.000€, drugoplasirani 500€, treći 250€, a od četvrtog do šestog mjesta i dalje dobivaju besplatne tople napitke.

Usput, ne morate sami kititi svoje drvce prije vremena: mi ćemo osigurati božićna drvca, kacige i rukavice, poručili su s Hit Radija FFH.

Potrebno je poslati kratki video svog tima putem WhatsAppa na 069/19725 . Trebalo bi prikazivati ​​kako oba člana tima bacaju nešto – što god, ne mora biti božićno drvce.

U video snimci natjecatelji moraju reći kako se zovu, odakle u Hessenu dolaze, zašto su tim, zašto donose tako nevjerojatno dobro raspoloženje na natjecanje i ostaviti svoj kontakt.

– Tko sudjeluje i što se događa prije, za vrijeme i poslije – to možete čuti i vidjeti ovdje na webu, u aplikaciji, na FFH na radiju i društvenim mrežama, poručuju s radija.

Comments are closed.