Zadovoljna
Zadovoljna

TUŽAN KRAJ POTRAGE: Tijelo pronađeno pripada 12-godišnjoj djevojčici koja je nestala u subotu pronađeno je u…

814

Policija je potvrdila kako žensko tijelo pronađeno u nedjelju poslijepodne u blizini željezničkog tunela u Freudenberg-Hohenhainu, pripada 12-godišnjoj Luise F., koja je nestala u subotu dok se vraćala kući.

– Možemo potvrditi kako je pronađeno tijelo tražene djevojčice iz Freudenberga. Zbog istrage ne možemo otkriti više informacija.

Odjel za kriminalističku istragu u Koblenzu odmah je započeo istragu i osnovao grupu istražitelja, priopćila je policija u nedjelju navečer.

Njemački mediji su prethodno pisali kako je tijelo pronađeno u tunelu, no policija je naposljetku priopćila kako je tijelo pronađeno u blizini tunela.

Policija satima nije znala tko je od njih odgovoran za slučaj

Policajci su prethodno otkrili žensko tijelo tijekom opsežne potrage u nedjelju poslijepodne u šumovitom području u blizini bivše željezničke stanice i tunela. Isprva nije bilo jasno je li to nestala djevojčica.

Mjesto gdje je dijete posljednji put viđeno u subotu oko 17.30 sati nalazi se nedaleko od mjesta na kojem je pronađeno tijelo. Potraga za dvanaestogodišnjakinjom je nakon pronalaska prekinuta.

Freudenberg se nalazi na jugu njemačke Savezne zemlje Sjeverne Rajne-Vestfalije, točno na granici s njemačkom Saveznom zemljom Falačko-Porajnje.

Kriminalistička policija u Siegenu započela je istragu, ali budući lokacija pronalaska tijela pripada Falačkom-Porajnju, policija Koblenza se morala pridružiti policiji iz Siegena.

Satima je bilo nejasno tko je zapravo odgovoran za istragu, policija iz Koblenza ili Siegena.

Ranije smo pisali…

Policija je u nedjelju u poslijepodnevnim satima pronašla beživotno tijelo maloljetne ženske osobe.

Tijelo je pronađeno u tunelu u Freudenberg-Hohenhainu. Sumnjaju kako riječ o nestaloj 12-godišnjakinjoj Luise iz Freudenberga.

– Službenici krim policije provode očevid na mjestu pronalaska ženskog tijela u Freudenberg-Hohenhainu. Ogradili su područje i prikupljaju dokaze, rekao je u nedjelju glasnogovornik policije.

Tunel u kojem je tijelo pronađeno je dug oko 400 metara, riječ je o nekadašnjem željezničkom tunelu koji se sada koristi kao biciklistička staza.

U blizini je ulice u kojoj je 12-godišnjakinja posljednji put viđena u subotu navečer.

Ranije smo objavili…

U Njemačkoj nestala 12-godišnja djevojčica: Policija je objavila njezinu fotografiju i opis, policija traži pomoć

Luise (12) iz Freudenberga u okrugu Siegerland u njemačkoj Saveznoj zemlji Sjeverna Rajna Vestfalija nestala je u subotu u poslijepodnevnim satima dok je bila na povratku kući.

– Dijete je nestalo u subotu kasno poslijepodne dok se vraćalo kući. Prema informacijama do kojih je došla policija Siegen-Wittgenstein, djevojčica je otišla od jedne prijateljice u ulici Tillmann-Siebel-Straße u Freudenbergu.

Krenula je putem kroz šumu. Međutim, Luise nikada nije stigla kući, rekao je glasnogovornik policije.

Djevojčica je posljednji put viđena oko 17.30 sati na Kleintirolstrasse u Hohenhainu.

Sve su pretrage u početku bile neuspješne. U nedjelju je potraga nastavljena. U potrazi su sudjeluju i vatrogasci.

Policija moli stanovnike za pomoć. Objavili su fotografiju i opis nestale djevojčice.

Opis djevojčice:

Raspuštena tamnoplava kosa do visine prsa
plavo-sive oči
Visina: 158-159 cm
vitak stas
Odjeća: smeđi džemper, crna jakna do struka, plave traperice, bijele tenisice Nike ili Puma. Nosila je crni ruksak s velikim bijelim Nike logom

Ako imate bilo kakve informacije o nestaloj djevojčici, molimo kontaktirajte policiju Siegen-Wittgenstein na 0271 70990.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst