Zadovoljna
Zadovoljna

TRAŽI JE CIJELA NJEMAČKA: Otkriveno što kažu susjedi i gdje je u BiH živjela 42-godišnjakinja koja je u Stuttgartu ukrala više od milion eura

1.613

Mirnesa S., 42-godišnjakinja bosanskohercegovačkog podrijetla koja je ukrala više od milijun eura iz tvrtke u Stuttgartu, rodom je iz Busovače u kojoj je neko vrijeme i živjela, a roditelji su je se navodno odrekli.

Nakon što je objavljeno kako je žena koju traži cijela Njemačka, jer je za njom i raspisana nagrada u iznosu od 37.500 eura, iz BiH, a brojni mediji u Hrvatskoj i BiH to prenijeli, portal Crna-hronika.info je doznao kako je djevojačko prezime Mirnese bilo Bešlić.

Novinari njemačkog Bilda su čak i posjetili Busovaču te razgovarali sa susjedima.

– Viđao sam je kada bi šetala, bila je doista upadljiva pojava.

Svojevremeno je govorila kako radi kao menadžerica jedne podružnice, rekao je susjed, piše Bild te navodi kako bi atraktivna kradljivica mogla dobiti i do deset godina zatvora.

Bild nadalje piše kako je Mirnesa živjela luksuznim životom.

Na fotografijama koje je objavljivala na Instagramu vide se skupocjene torbe, nakit, Rolex satovi i velike zabave sa prijateljima, a navodno ima profil i na OnlyFans platformi.

– Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonski operater u kompaniji za transport novca, piše Bild te navodi kako je policija “pročešljala” sve njezine profile na društvenim mrežama ne bi li joj ušli u trag, no do sada je nisu uspjeli locirati.

Podsjetimo, Mirnesu prijatelji zovu Miki. Navodno je radila i kao konobarica u Stuttgartu.

Otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja odjevena u markiranu odjeću.

Naime, 42-godišnjakinja je 14. oktobra ove godine ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Kako je priopćila policija, žena je iz prostorija tvrtke 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milijun eura. Imala je pristup novcu kao zaposlenica tvrtke. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu.

U svom priopćenju nisu pojasnili na koji način je zaposlenica iz tvrtke iznijela toliki novac.

Kako je Fenix-magazin.de već ranije pisao, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 eura.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do uhićenja 42-godišnjakinje.

– Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno.

Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, priopćila je policija u Stuttgartu.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst