Zadovoljna
Ženski portal

TOS

TOS

Korištenje ove web stranice  prihvaćate koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. zadovoljna.net se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Zadovoljna.net nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala zadovoljna.net Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal zadovoljna.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara mojvideo.me nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Zadovoljna.net zadržava pravo izmjena ovih uvijeta korištenja u bilo kom trenutku. Mojvideo.ME portal portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Svi sadržaji objavljeni na zadovoljna.net portalu se mogu preuzimati uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta unosi se poveznica na članak u obliku (zadovoljna.net) .

Ukoliko se radi o sadržaju prenesenom iz drugog medija, obvezno je potpisati izvorni medij te poštivati pravila i uvjete korištenja datog medija.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu zadovoljna.net

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst