Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

TEŠKO RAZBOJNIŠTVO U NJEMAČKOJ: Zaustavio 21-godišnjakinju i tražio novac, nije mu dala pa joj je strgnuo zlatni lanačić s vrata i ubo je nožem u ….

312

U subotu navečer u Frankfurtu se dogodilo “teško razbojništvo i nanošenje teške tjelesne ozljede 21-godišnjoj djevojci”.

Žrtva je bila u u ulici Neumannstrasse u gradskoj četvrti Eschersheim oko 21:35 kada joj je nepoznati muškarac prišao i zatražio sitniš.

Nakon što je rekla da nema, počinitelj ju je zgrabio za odjeću, prijetio joj nožem i tražio da mu preda zlatni lančić i zlatni prsten koje je nosila.

Kako žena nije reagirala, pljačkaš joj je strgao lanac s vrata i nožem je ubo u gornji dio trbuha. Zatim je pobjegao na jug ulicom Neumannstrasse.

Ozlijeđena 21-godišnjakinja je vozilom hitne pomoći prebačena u obližnju bolnicu.

Počinitelja je opisala policiji koja je sada moli građane za pomoć:

Muškarac, star oko 40-50 godina, vitak/ispijen stas, upalo, usko lice, brada od 3 dana; nosio je crnu flis Jack-Wolfskin jaknu, tamnozelenu Carhartt vunenu kapu i hlače širokih nogavica.

Mole se svjedoci koji mogu dati relevantne informacije o osumnjičeniku i/ili tijeku kaznenog djela da se jave frankfurtskoj policiji na telefon 069 / 755 51499 ili bilo kojoj drugoj policijskoj postaji.

Comments are closed.