Zadovoljna
Zadovoljna

TEŠKA NESREĆA U NJEMAČKOJ: Pogiinula dvojica mladića (17,18), još sedam osoba ozlijeđeno

1.215

U frontalnom sudaru kod Hannovera poginula su dvojica mladića koja imaju 17 i 18 godina, a još je sedam osoba ozlijeđeno.

Mladić (18) koji je vjerojatno tek dobio vozačku dozvolu i njegov 17-godišnji suvozač poginuli su u srijedu navečer između mjesta Ronnenberg i Weetzena kod Hannovera kad su se pri velikoj brzini sudarili VW Golf i teški Mercedesov terenac.

Prema prvim izvještajima službe za prometne nesreće, mladić je upravljao automobilom VW Golf, u kojem su se nalazile četiri osobe, u smjeru Hannovera.

Između Ronnenberga i Weetzena, automobil je ušao u nadolazeći trak.

Vozač (43) vozač nadolazećeg terenca s petero putnika pokušao je izbjeći sudar, ali su se dva automobila velikom brzinom zabila jedan u drugi.

U sudaru je 17-godišnjak iz mladićevog automobila preminuo na mjestu nesreće, a 18-godišnjak je nekoliko sati kasnije preminuo u bolnici.

Drugi putnik u automobilu, 19-godišnjak, zadobio je ozljede opasne po život kao i još jedan putnik iz istog automobila.

Navodno je 43-godišnjak lakše ozlijeđen, kao i dvogodišnja djevojčica.

Dvije žene u dobi od 37 i 73 godine te 76-godišnji muškarac, koji su bili u terencu, s teškim su ozljedama prevezeni u obližnje bolnice.

Zbog velikog broja ozlijeđenih angažiran je veliki kontingent spasilaca, priopćila je policija.

Na mjesto nesreće doletjela su tri spasilačka helikoptera koji su ozlijeđene odvezli u bolnice. Cesta je nakon nesreće ostala zatvorena do ranih jutarnjih sati.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst