Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

SVAKO KO JE PODIZAO NOVCE S BANKOMATA OVE NJEMAČKE BANKE: Hitno provjerite svoj račun, klijentima i do tri puta knjiženo zaduženje

383

Svatko tko je podizao novac na bankomatima Commerzbanke trebao bi provjeriti svoj račun

Nekim su klijentima knjiženi iznosi i do dva ili tri puta.

Nedavno je bilo ozbiljnih slučajeva prijevare u Commerzbanki. Banka za tehničke probleme krivi pružatelja usluga.

Nije jasno je li opet pogriješio isti ili drugi pružatelj usluga. Međutim, u posljednjih nekoliko dana bilo je i velikih kvarova s podizanjem novca na bankomatima Commerzbanke.

Nekim klijentima su podignuti iznosi skinuti s računa dva ili tri puta, navodi se u izvješću. Commerzbank je potvrdila probleme sa svojim bankomatima.

Kaže se da su pogođeni klijenti banaka trećih strana. Svatko tko je bio na bankomatu Commerzbank i podizao novac u posljednjih nekoliko dana trebao bi provjeriti ima li na računu netočnih zaduženja.

Glasnogovornica Commerzbanke potvrdila je incidente: “Tijekom vikenda, zbog tehničke pogreške pružatelja usluga, došlo je do nekih netočnih zaduženja u podizanju gotovine od strane klijenata banaka trećih strana na našim bankomatima.”

Oni koji su pogođeni izvješćuju da su nakon podizanja novca s bankomata Commerzbanke, s njihovog računa ponekad terećeni dvostruki ili trostruki iznosi.

Prema riječima glasnogovornice, klijenti Commerzbanke nisu pogođeni ovim problemom.

Banka želi ispraviti netočna zaduženja i ispričava se zbog nastalih neugodnosti.

Commerzbanka nije objasnila koliko je klijenata pogođeno netočnim knjiženjem i koliko su brzo greške na računima ispravljene.

Comments are closed.