Zadovoljna
Zadovoljna

STRAVIIČNA PROMETNA NESREĆA U NJEMAČKOJ: Poginuo muškarac (25) iz BiH

1.355

U utorak popodne dogodila se teška nesreća na autocesti A3, iza Hildener Kreuz u smjeru Oberhausena (Sjeverna Rajna-Vestfalija).

Prema podacima policije, poginuo je 25-godišnjak iz Bosne i Hercegovine koji je s obitelji živio u Mühlheimu an der Ruhr. Iza sebe ostavlja trudnu suprugu i dvogodišnju kćer.

Prema policiji, njegovih pet suputnika samo je lakše ozlijeđeno – kao i 42-godišnji vozač poluprikolice jedne špediterske tvrtke, koji je udario u stražnji desni dio mali kombija sa svojim kamionom.

Policija je objavila da je oko 17 sati minibusom putovalo šest radnika prema Oberhausenu. Završili su posao i krenuli su kući.

Ubrzo nakon Hildener Kreuza, u njihovo vozilo se zabio kamion.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u betonsku ogradu s desne strane prilikom čega su otkinuta bočna vrata.

Tom prilikom 25-godišnjak je izbačen iz vozila te je prema svemu sudeći preminuo na mjestu nesreće, prenose njemački mediji.

Nakon što su osigurali tragove nesreće, istražitelji sada provjeravaju u kakvom su stanju pojasevi u kombiju. .

Kako bi se zbrinuli ozlijeđeni, osigurali dokazi i povratila vozila, u utorak navečer je autocesta A3 u smjeru Oberhausena bila potpuno zatvorena nekoliko sati od čvora Hilden, doznaje se iz policije.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst