Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

STRAVIIČNA PROMETNA NESREĆA U NJEMAČKOJ: Pogiinuo 31-godišnji Hrvat iz Frankfurta rodom iz Imotskog

331

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u jutarnjim satima na cesti između Plittersdorf i Ottersdorf (okrug Rastatt) poginula je jedna osoba, a druga je teško ozlijeđena.

Prema neslužbenim informacijama, poginuo je 31-godišnji Imoćanin Mario Đuka koji je živio i radio u Frankfurtu na Majni.

– To je velika tuga. Velik broj Imoćana iz Imotskog zove u nevjerici da se to dogodilo. Velika tuga, rekla je za Fenix-magazin.de I.M. iz Imotskog, a koja živi u Njemačkoj.

I.M. kaže kako je 31-godišnjak poginuo u jutarnjim satima, a njegovi roditelji su tužnu vijest doznali tek oko 18 sati uvečer. Njemačka policija je zvala policiju u Imotski.

No, policija iz Imotskog im je rekla kako i roditelji mladića od prije dvije godine žive u Njemačkoj.

I.M. kaže kako je s 31-godišnjakom bila prije dva tjedna te ni sama ne može vjerovati da se to dogodilo.

-Radio je u klubu Play u Offenbachu i još u jednom kafiću. Ne znam što bih rekla, to je velika tuga, izjavila je I.M.

Prema policijskom priopćenju, u prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo i kamion.

– Teška prometna nesreća u kojoj je jedan sudionik u prometu smrtno stradao dogodila se u utorak oko 11.25 sati na K3769 između raskrižja za Plittersdorf i Ottersdorf, priopćila je policija.

Prema dosadašnjim spoznajama policije, vozač osobnog automobila vozeći se prema Plittersdorfu pod još nerazjašnjenim okolnostima skrenuo je u nadolazeći trak i sudario se s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera, pri čemu je vozač osobnog automobila smrtno stradao. Vozač kamiona ostao je neozlijeđen.

Na oba vozila nastala je materijalna šteta ukupne vrijednosti veće od 100.000 eura. Istraga o uzroku nesreće je u tijeku, stoji u policijskom priopćenju.

Dionica ceste K3769 na kojoj se nesreća dogodila je nekoliko sati bila potpuno zatvorena.

Comments are closed.