Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

STARIJA VOZAČICA (86) ZAMIJENILA PAPUČICU KOČNICE S GASOM: Na parkiralištu supermarketa napravila štetu veću od 60.000 eura

62

U petak oko 11.30 sati dogodila se čudna i teška prometna nesreća na parkiralištu supermarketa u Hauzenbergu, priopćila je policija.

Jedna 86-godišnjakinja je u petak prouzročila znatnu materijalnu štetu u Hauzenbergu (okrug Passau).

Najvjerojatnije je zamijenila papučice gasa i kočnice i oštetila brojne automobile.

Naime, 86-godišnja vozačica električne Kije unatrag je izašla s parkirališta i prvo se zabila u stražnji dio Škode parkirane nasuprot.

Od siline udara vozilo se odgurnulo prema naprijed te je lakše oštetila prednji desni dio parkiranog Audija.

Prema priopćenju policije, umjesto da se zaustavi nakon sudara, žena je očito zamijenila papučicu kočnice s papučicom gasa, vozila dalje unazad i udarila u Seat, koji se pak zaokrenuo za 90 stupnjeva i zadobio ogromnu štetu na stražnjoj i desnoj strani vozila.

Starija žena nastavlja voziti uprkos nesrećama

Seat je prednjim lijevim dijelom odgurnuo drugi parkirani automobil marke Audi, koji je s prednje desne strane lakše oštećen.

No, vožnju je nastavila, a oštećena su još dva parkirana automobila. BMW je uletio u VW Passat parkiran pored, pri čemu su oštećena oba vozila.

Vozačica Kie završila je prikliještena uz BMW, a isprva se žalila da joj nije dobro, nakon čega je pozvana hitna pomoć.

Međutim, liječnički tim nije uspio pronaći nikakve ozljede niti dokaze o medicinskom uzroku nesreće, pa se u konačnici može pretpostaviti da je u pitanju ljudska pogreška, priopćila je policija.

Srećom, u trenutku nesreće u blizini nije bilo prolaznika, pa ozlijeđenih nije bilo.

Prema grubim procjenama, ukupna šteta u nesreći je veća od 60.000 eura. Ukupno su tri od sedam oštećenih automobila morala biti odvučena.

Comments are closed.