Zadovoljna
Zadovoljna

SRETAN KRAJ POTRAGE: Radnik iz BiH koji je nestao u Njemačkoj pronađen – evo šta mu se desilo

1.239

Građevinski radnik Saša Gunjević (41) iz Bosne i Hercegovine pronađen je živ i zdrav nakon što je nestao u subotu, 30. travnja.

Prema policijskom priopćenju, pronađen je u utorak, u Grafenschäuu, u jednom restoranu.

Odmah je obaviještena policija koja je izašla na mjesto događaja, gdje je utvrđen njegov identitet, kao i da je neozlijeđen.

Još uvijek nije poznato gdje se Gunjević nalazi od subote, niti kuda je se kretao.

Nestao radnik iz BiH, s gradilišta krenuo prema smještaju, ali tamo nije stigao

Njemačka policija traga za nestalim građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine.

Otkako je u subotu, 29. travnja, s gradilišta u Penzbergu krenuo prema svom smještaju u bavarskom Kochel am Seeu, 41-godišnjem Saši Gunjeviću gubi se trag.

Kako je izvijestila Policijska inspekcija Murnau, Gunjević je oko 10.30 sati napustio gradilište, a prema izjavama njegovih kolega, 41-godišnjak je rekao da želin ešto kupiti u diskontu i potom se odvezao do svog smještaja. No, tamo nije stigao i gubi mu se svaki trag.

Njegovo službeno vozilo je locirano – bilo je parkirano izvan ceste u šumi u Grafenauschau (općina Schwaigen, okrug Garmisch-Partenkirchen).

Prema navodima policije, auto je bilo zaključano. Međutim, nestalu osobu tamo nisu mogli pronaći. Policija nije pronašla dokaze o njegovom mogućem boravištu.

Osim toga, službenici su pretraživali i istraživali na području njegove prijavljene adrese, gradilišta i u inozemstvu – za sada bez rezultata.

Policija sada moli građane za informacije. Saša Gunjević je visok oko 1,80 metara i težak oko 100 kilograma. Ima crnu kosu i nosi bradicu. Možda nosi plavo-zelenu radnu odjeću.

Mole se svi koji mogu dati informaciju gdje se on nalazi da nazovu policijsku postaju u Murnau na telefon 08 84 1 61 76 0 ili da kontaktiraju drugu policijsku postaju.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst