Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

SPASILA GA APLIKACIJA NA TELEFONU: Nakon prometne nesreće trojica mladića ostavila teško ozlijeđenog 14-godišnjaka

110

Zahvaljujući aplikaciji na mobitelu koja upozorava na opasnu situaciju, spašen je 14-godišnjak koji je s još trojicom prijatelja doživio prometnu nesreću u Niederrheinu u njemačkoj saveznoj zemlji Sjeverna Rajna-Vestfalija.

Do nesreće je došlo kada je mladi vozač (17) svojim Mercedesom udario u najmanje jedno stablo. On i trojica prijatelja su po svemu sudeći pobjegli, dok je 14-godišnjak ostao onesviješten u vozilu.

Detektor: iPhone! Pametni telefon registrirao je ozbiljnu nesreću i prijavio lokaciju vatrogascima. Pomoć je odmah poslana!

– Potpuno uništeno vozilo pronađeno je na licu mjesta. U vozilu je bio onesviješteni 14-godišnjak iz Kamp-Lintforta.

Liječnik hitne pomoći tinejdžeru je pružio pomoć na mjestu nesreće, a hitna ga je odvezla u bolnicu. U početku nije bilo jasno kako je došlo do nesreće i tko je još bio u vozilu, rekao je glasnogovornik policije.

U blizini su policajci pronašli 18-godišnjaka čija je odjeća bila krvava. Kasnije se pokazalo da je on bio suvozač u vozilu koje je sudjelovalo u nesreći Bilo je naznaka da su u srebrnom slupanom Mercedesu sjedile još tri osobe.

Policija je potom zvala bolnice i ustanovila kako je u jednoj bolnici pružena pomoć 17-godišnjaku i 18-godišnjaku zbog lakših ozljeda. Osumnjičeni vozač, mladić (17) iz Kamp-Lintforta, bio je u bijegu.

– Pronađen je u stanu svojih roditelja u podne u sklopu pretresa koji je odredio sud. Postoji početna sumnja na “vožnju bez dozvole” i nanošenje ozljeda iz nehaja, rekao je glasnogovornik policije.

Prema prvim očevidima, Mercedes je na seoskoj cesti iz nepoznatih razloga izletio s kolnika udesno te se stražnjim dijelom zabio u najmanje jedno stablo.

U vozilu su pronađene prazne boce od alkoholnih pića, priopćila je policija.

Zašto su trojica mladića pobjegla i nisu pomogla 14-godišnjaku, nije poznato.

Comments are closed.