Zadovoljna
Zadovoljna

SNIMAK KOJI JE TRAJAO SAMO 12 SEKUNDI PROMIJENIO JOJ ŽIVOT: Tvrdi kako je Aldi mjesto koje ju je natjeralo da odraste!

792

Video kojeg je snimila dok je bila blagajnica u Aldi trgovini u Hamburgu, a koji traje samo 12 sekundi promijenio je život 19-godišnjoj Elaine Victoria. Dala je otkaz u Aldi trgovini, a danas je influencerica i na dobrom je putu da postane prava svjetska zvijezda.

Gotovo kao u priči o Pepeljugi, pišu njemački mediji.

Snimak rikazuje lijepu 19-godišnjakinju odjevenu u uobičajenu Aldijevu košulju na blagajni trgovine u hamburškoj gradskoj četvrti Norderstedt kako pleše uz pjesmu “Wild” Jessie J. Video je na društvene mreže postavljen u rujnu 2021. godine, traje 12 sekundi, a u kratkom vremenu su ga vidjeli milijuni ljudi.

Do sada je pregledan nevjerojatnih 36 milijuna puta pa se može reći kako je Aldi blagajnica Elaine Victoria postala poznata u 12 sekundi.

Elaine, kaže, nije mogla ni sanjati o uspjehu svog videa, to definitivno nije bilo planirano.

– U to vrijeme nisam puno razmišljala o tome. Jako sam se iznenadila svoj toj popularnosti. Zaista sam zahvalna na tome, iako je to bila samo sreća, priznala je djevojka.

Nešto manje od četiri tjedna nakon viralne snimke, maloprodajna djelatnica konačno je odustala od posla u trgovini kako bi se potpuno usredotočila na svoju novu karijeru influencerice.

Jer počela je dobivati upite za suradnju, od poslova za reklame do modela. Umjesto posla u Aldi trgovini, sad su joj na dnevnom redu poslovi modela, TikTok i oglašavanje.

Proslavila se i na Instagramu. Više od 249. 000 obožavatelja prati Elaine na Instagramu.

– Imam posla otprilike tri puta tjedno, ali to ne doživljavam kao posao. Oduševljena sam svojim novim poslom.

Aldi je mjesto koje me natjeralo da odrastem. Ali sada je vrijeme da odem u veliki svijet, rekla je Elaine.

Bivša blagajnica želi ostvariti međunarodne poslove. Prvi korak je već napravljen, jer su o njezinom viralnom videu već izvještavale TV postaje i portali diljem svijeta.

Ona želi graditi karijeru u showbizzu,puno putovati i baviti se modelingom. Jer to je ono u čemu najviše uživa.

S time je već marljivo počela, a nedavno je objavila fotografije na kojima se nalazi u modnoj metropoli New Yorku.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst