Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

PUCNJAVA I KAOS U NJEMAČKOJ: Desetak muškaraca pokušalo nasilno ući u stan, policija privela petoricu

420

Nasilni sukob, u kojem je ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, pokrenuo je u petak (17. studenog) navečer veliku policijsku akciju u Essenu u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Policija u Essenu je to objavila u nedjelju ujutro.

Oko 20 ljudi okupilo se ispred stambene zgrade u petak navečer, rekao je glasnogovornik policije u Essenu.

Njih deset je nasilno ušlo u zgradu kako bi provalili u stan. Policija je izvijestila kako je jedan muškarac na ulici nekoliko puta pucao u zrak.

Prema riječima glasnogovornika policije, hitne službe bile su na licu mjesta prije nego što su nepoznati osumnjičenici uspjeli provaliti u stan. Dakle, do fizičkog obračuna nije došlo.

Nekoliko muškaraca pobjeglo je u vozilima, neki su pobjegli pješice.

Kako je priopćila policija, oštetili su najmanje dva parkirana automobila, a u kasnijoj pretrazi hitne službe zaustavile su jedan automobil i kontrolirale pet muškaraca koji imaju 19, 20, 31, 41 i 47 godina.

Budući da se, kako je priopćila policija, sumnjalo da su sudjelovali u sukobu, privedeni su kako bi se spriječili daljnje kazneno djelo.

Oduzeta su i četiri automobila koja se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelom.

Pozadina i motiv sukoba predmet su policijske istrage, rekao je policijski glasnogovornik u nedjelju ujutro, 19. studenog.

Comments are closed.