Zadovoljna
Zadovoljna

PRONAĐENA 23-GODIŠNJAKINJA: Policija otkrila kakav joj se užas dogodio dok se vraćala kući s posla

1.090

Policija je u subotu navečer u Reichenbachu an der Fils (okrug Esslingen) uhitila 36-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiče da je oteo i silovao 23-godišnju djevojku.

Mlada djevojka vodila se nestalom od petka navečer kada je njezina obitelj nestanak prijavila policiji nakon što se nije vratila kući s posla.

Policija je odmah po prijavi započela potragu za 23-godišnjakinjom, a u potrazi je korišteno nekoliko policijskih vozila, helikopter te policijski psi.

U subotu navečer oko 19.30 sati prolaznici su policiji skrenuli pozornost na vrtnu kućicu u kojoj je boravio nepoznat čovjek.

Kad je 23-godišnjakinja primijetila policajce uspjela se osloboditi i kroz prozor se popela na krov vrtne kućice.

Policijskom istragom je utvrđeno kako je muškarac u petak u večernjim satima dočekao 23-godišnjakinju koja se kroz polje vraćala kući s posla, prijetio joj nožem, oteo je, odveo u vrtnu kućicu i silovao je.

U subotu navečer 36-godišnjak je policiji pobjegao, ali je nešto kasnije uhićen na cesti B10.

– Ranije je zadobio ozljedu zbog koje mu je bilo potrebno bolničko liječenje, pa je odvezen u bolnicu, priopćili su iz policije.

Prema dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni počinitelj nema prijavljeno prebivalište, otprije je poznat policiji i ima kazneni dosje zbog razbojništva.

U nedjelju mu je sudac Okružnog suda u Esslingenu odredio pritvor.

Osumnjičeni se dosad branio šutnjom.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst