Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

PREVARA NA NAJPOZNATIJOJ ZABAVI U NJEMAČK0J: Čistačica posjetiteljima naplaćivala besplatni toalet, evo koliko je zaradila

228

Čistačica koja je nezakonito naplaćivala korištenje toaleta posjetiteljima Cannstatter Volksfesta u njemačkom gradu Stuttgartu je uhićena.

Policija istražuje čistačicu koja je zaradila nekoliko tisuća eura, jer je nezakonito naplaćivala korištenje toaleta posjetiteljima festivala u Stuttgartu. Prevaru je otkrila policija u civilu.

Policijska patrola u civilu uhitila je čistačicu na Cannstatter Volksfestu u Stuttgartu za koju se sumnja da se nezakonito obogatila.

Iskoristila lakovjernost posjetitelja

Policijska uprava objavila je ovu informaciju na servisu X, nekadašnjem Twitteru.

Osumnjičenica je iskoristila naivnost posjetitelja Wasena i prisilila ih da plate korištenje toaleta, iako je bio besplatan.

Policija: “Ovo je nedopustivo”

Zaradila je nekoliko tisuća eura.

Policija je uz objavu objavila fotografiju na kojoj se vidi vrećica puna kovanica, ali i papirnatih novčanica, te su napisali: “Ovo je nedopustivo.”

Kako je priopćila policija, žena je uhićena i nad njom se provodi istraga.

Unsere zivile #Wasenstreife bermerkt: Dringlichkeit der Notdurft ausgenutzt – Eine Reinigungskraft hat Besucher genötigt, für die Toiletten zu zahlen.

Ausbeute: Mehrere Tausend Euro. Das ist inakzeptabel. Sie wurde festgenommen & wir ermitteln. Eure #Polizei #Stuttgart pic.twitter.com/aLx5gBB1We

— Polizei Stuttgart (@PP_Stuttgart) October 7, 2023

Comments are closed.