Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJE OSUMNJIČENOG TROJCA: Na sajmu u Njemačkoj prodavali robu tvrtke iz Hrvatske koju na kraju nisu isporučili

175

Policija iz njemačkog grada Kölna traga za tri osobe koje su na sajmu prodavale robu za hrvatsku tvrtku koju na kraju nisu isporučili kupcima.

Kako navodi njemačka policija, kupci su novac uplatiti na račun u Hrvatskoj, ali robu nikada nisu dobili.

Koristeći fotografije sajamskog fotografa, policija u Kölnu traga za tri osobe koje se sumnjiči za kazneno djelo prevare.

Kako navodi njemačka policija, tijekom sajma IAW u Köln-Deutzu od 5. do 9. septembra osumnjičenici su unaprijed prodali robu za više tvrtki i privatnih osoba, ali je nisu isporučili.

Kupci nisu dobili ni novac, ni robu

“Kupci su prebacivali dogovorene novčane iznose na hrvatski račun, ali naručenu robu nikada nisu dobili.

Povrat novčanih sredstava nije izvršen. Prikazani osumnjičenici su zaposlenici tvrtke”, navodi policija.

Trojac nije platio ni štand na sajmu

Prema dosadašnjem stanju istrage, dvojica muškaraca i jedna žena navodno su na štandu sajma nudili električne i kućanske aparate u ime jedne hrvatske tvrtke.

Istražitelji pretpostavljaju kako je trojac počinio financijsku štetu od oko 250.000 eura, u što je uračunat i najam štanda koji također nije plaćen.

Kriminalistička inspekcija informacije o traženim osobama prima na broj telefona 0221 229-0 ili e-poštom na poststelle.koeln@polizei.nrw.de.

Fotografije osoba koje traži njemačka policija pogledajte ovdje.

Comments are closed.