Zadovoljna
Ženski portal

“Ovo nije virus, nego OTROV”! Emina Jahović se bori sa koronom, a sada se oglasila iz svog doma

2,032

Pevačica Emina Jahović već neko vreme vodi bitku sa korona virusom. Emina se sada obratila svojim pratiocima na Instagramu, te upozorila koliko je zapravo korona opasna.

“Nikada nisam razmišljala o tome koliko su čulo mirisa i ukusa važni. I koliko smo mi srećni samo zato što smo zdravi. Ja mislim da ovo nije virus, nego otrov. Ovo je potpuno ludilo. Bolest nije nimalo laka, zato vas molim shvatite je ozbiljno koliko god možete”, navela je pevačica u svom obraćanju, te dodala:

“Mislim da bilo ko ko ima koronu ili je preležao ovaj virus zna tačno o čemu ja pričam. Ljudi, samo ostanite zdravi. Za ovaj Dan zaljubljenih ja bih volela samo da mogu da osetim miris i ukus kafe ili predivan miris cveća”, rekla je Emina Jahović.

Da podsetimo, pevačica je dobila korona virus, prema rečima našeg izvora, kada je njen sin Jaman bio je na skijanju, gde se zarazio, a čim je došao kući, virus je preneo i majci. Emina je zbog toga bila prinuđena da otkaže sve obaveze u Istanbulu i naredne dane provede u karantinu u porodičnom domu. Ali srećom ima lakše simptome.

“Emina je ipak odlučila da nastavi da radi, te veliki broj sastanaka održava onlajn. Nema teške simptome, već se radi o blagoj temperaturi koju uspešno drži pod kontrolom. Posetili su je lekari koji su kojoj prepisali terapiju, a njeni sinovi se za sada osećaju dobro i nemaju teže simptome. Jaman je doneo virus sa skijanja, ali na sreću sve prolazi kako treba”, otkriva izvor blizak pevačici za “Blic”.

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst