Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

OBITELJSKA SVAĐA U NEMAČKOJ: Ubio polubrata (54), teško ozlijedio nećaka (23) i zaposlenika (48)

155

U petak je 77-godišnjak pucao u 54-godišnjeg polubrata, 23-godišnjeg nećaka i 48-godišnjeg zaposlenika u reciklažnom centru u Hagenu (Sjeverna Rajna-Vestfalija).

Polubrat je smrtno stradao, a dvoje je teško ozlijeđeno. Protiv 77-godišnjaka u Hagenu izdan je nalog za uhićenje.

Prema pisanju lokalnih medija, riječ je o svađi oko obiteljske tvrtke.

– Dvojica muškaraca u dobi od 48 i 23 godine, koji su teško ozlijeđeni, još uvijek su na intenzivnoj njezi nakon incidenta u okrugu Lennetal u petak poslijepodne, ali njihovo je stanje klasificirano kao stabilno, priopćila je policija.

Pucnjava se dogodila zbog tvrtke za reciklažu koja je u vlasništvu 77-godišnjeg napadača, a koji se sukobio sa svojim 54-godišnjim polubratom kojem je zbog zdravstvenih razloga prepustio posao.

No, polubrat (54) očito nije nastavio posao u duhu svog prethodnika.

– Vlasnik je mogao samo gledati kako mu se životno djelo raspada, rekao je jedan poznanik, opisujući situaciju koja je eskalirala u petak.

Obiteljska drama u reciklažnom centru

Muškarac (77) je upucao svog polubrata na mjestu reciklažnog centra u Hagenu i teško ranio svog 23-godišnjeg nećaka i 48-godišnjeg zaposlenika.

Prema informacijama lokalnih medija, 77-godišnjak je upucao svog polubrata za njegovim stolom, a zatim je pucao u ljude koji su pritrčali u pomoć.

– U petak je na mjestu zločina pronađeno i oduzeto oružje kojim je počinjeno ubojstvo, pištolj. Policija je uspjela uhititi muškarca ubrzo nakon zločina.

Tijelo ubijenog 54-godišnjaka u ponedjeljak bi trebalo biti podvrgnuto obdukciji, priopćila je policija.

Policija je izašla na mjesto događaja s velikim kontingentom nakon što su hitne službe pozvane u industrijsku zonu u petak oko 14.45 sati.

Za dvoje ozlijeđenih zatražen je helikopter za spašavanje. Ured za ubojstva započeo je istragu.

Comments are closed.