Zadovoljna
Ženski portal

NOVI Š0K U NJEMAČKOJ: Opomenula muškarca da ne nosi ispravno masku, pa je dobila odgovor “kako bi mogla biti upucana”

1,423

Samo nekoliko dana od ubojstva 20-godišnjeg zaposlenika jer je na benzinskoj postaji u Idar-Obersteinu tražio od kupca stavljanje zaštitne maske, tamošnji dio Njemačke potresa novi sličan slučaj.

Naime, prema pisanju njemačkih medija, jedan muškarac u Schweichu, mjestu oko 50 kilometara zapadno od Idar-Obersteina, došao je u jednu tamošnju trgovinu i kad ga je zaposlenica opomenula da “ispravno ne nosi zaštitnu masku”, odgovorio joj je prijetnjom “kako bi mogla biti upucana” te napustio trgovinu.

Nakon prijave zaposlenice, policija je identificirala 56-godišnjaka iz Triera, a Okružni sud u Trieru je izdao nalog za pretres kuće osumnjičenog muškarca.

– Istražujemo prijetnju i mogućnost kaznenog djela – rekao je glasnogovornik policije.

Šef policije u u Trieru Friedel Durben je rekao kako odlučno poduzimaju mjere protiv takvih prijetnji.

– Podsjećam na užasno ubojstvo u Idar-Obersteinu. Takvi zločini uznemiruju stanovništvo i ne mogu se tolerirati – rekao je Durben.

Istrage državnog odvjetništva u Bad Kreuznachu i odjela za kriminalističku istragu u Trieru u vezi s ubojstvom u Idar-Obersteinu su u tijeku.

Prisutnost policije u Idar-Oberstenu jest i bit će povećana u narednim danima, naveli su iz policije. (Fenix-magazin/MD)

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst