Zadovoljna
Zadovoljna

NJEMAČKA: Vlasnik kafića u kojem je ubijena jedna osoba je iz BiH, policija traži počinitelja

1.926

U nedjelju u kasnim večernjim satima, u novootvorenom caffe baru Black Diamond u Offenbachu na Majni došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen 48-godišnji muškarac a još je jedan muškarac teže ranjen.

Avaz prenosi kako je spomenuti kafić otvoren prije desetak dana, a otvorio ga je Zoran Kostić iz Zvornika u BiH zajedno sa suprugom Šejlom.

– Zoran je poznat kao vlasnik nekadašnjeg vrlo popularnog i posjećenog bara, a kasnije i diskoteke Sunse At Night koji su se također nalazili u Offenbachu.

Otvorenje Black Diamonda bilo je spektakularno, a na otvorenju mu je pjevala popularna pjevačica Bojana Golubović, piše Avaz.

Prema pisanju Avaza na večer pucnjave je pjevao lokalni pjevač Peca. Avaz navodi kako su brojni posjetitelji bili izuzetno veseli, kao i sam vlasnik.

PUCNJAVA U OFFENBACHU NA MAJNI: Ubijen 48-godišnji muškarac, još jedan muškarac teško ozlijeđen, počinitelj u bijegu, velik broj policije u akciji

U nedjelju navečer (11. rujna) u Offenbachu na Majni ubijen je 48-godišnji muškarac. Glasnogovornik policije kazao je kako je još jedan muškarac teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Prema informacijama policije, navodni počinitelj je trenutačno u bijegu. U tijeku je velika potraga, a angažiran je i policijski helikopter.

Glasnogovornik je u ponedjeljak rano ujutro (12. rujna) rekao da se potraga nastavlja velikim intenzitetom.

– Prema trenutnom statusu istrage, osim dviju žrtava i počinitelja, u incidentu nisu sudjelovale druge osobe. Još nije poznato koliko je hitaca ispaljeno.

Pucanj je ispaljen nešto poslije 20 sati u baru Black Diamond, rekao je glasnogovornik policije.

Bar u ulici Friedhofstraße u središtu Offenbacha bio je kasno navečer uglavnom ograđen policijskom trakom upozorenja, a unutra su se mogli vidjeti policajci. Policijski auto blokirao je ulicu pokraj bara.

Policija je bila na licu mjesta sa brojnim snagama, a dežurala je i savezna policija.

Policajci su svjetiljkama pretraživali obližnju željezničku prugu. Iznad središta grada kružio je policijski helikopter.

– Pozadina pucnjave još je potpuno nejasna. Svi koji su vidjeli sumnjive osobe ili vozila u blizini mjesta zločina neka to prijave, priopćila je policija.

Policija je pozvala ljude da izbjegavaju to područje. Osim toga, putem aplikacije Hessenwarn zamolila je stanovništvo da u svoje automobile ne primaju one koji stopiraju.

Ured javnog tužitelja u Offenbachu namjerava objaviti daljnje detalje o pucnjavi u ponedjeljak tijekom dana.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst