Zadovoljna
Ženski portal

NJEMAČKA: Otac iz BiH i njegovih troje djece osuđeno na nekoliko godina zatvora zbog…

1,590

Zemaljski sud u Darmstadtu osudio je nedavno oca i njegovih troje djece na nekoliko godina zatvora nakon eskaliranog spora između dvije obitelji.

Prema optužnici suda, četvero optuženika napala su četiri člana druge obitelji 7. svibnja 2020. u Darmstadtu pred desetak svjedoka i teško ih ozlijedila.

Naime, 57-godišnji otac iz Bosne i Hercegovine osuđen je na devet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva u dva slučaja i nanošenja opasne tjelesne ozljede.

Njegova dva sina, u dobi od 32 i 25 godina, i 38-godišnja kći osuđeni su na četiri godine i tri mjeseca te dvije godine i devet mjeseci zatvora zbog nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda.

Navodi se da je 57-godišnjak dva puta pucao u dvojicu braće od 32 i 30 godina, a također je udario drškom od pištolja u lice njihovog 60-godišnjeg oca. Najmlađi optuženik i njegova sestra negirali su sudjelovanje u napadima.

Pozadina pucnjave bio je spor između dviju obitelji, u kojoj su dvije generacije povezane brakom, a sve zbog boravišta djece 38-godišnjakinje.

Optuženi moraju platiti dodatnih 80.000 eura odštete žrtvama. Presude još nisu pravomoćne. (Fenix-magazin/IM)

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst