Zadovoljna
Ženski portal

NESTALI U POPLAVAMA U NJEMAČKOJ: Očajnička potraga za članovima porodice i prijateljima

840

U poplavama u Njemačkoj nestalo je na tisuće ljudi. Samo u okrugu Ahrweiler (Falačko Porajnje) nestalima se vodi oko 1.300 osoba.

Članovi obitelji i prijatelji očajnički traže voljene osobe. Mnogi to čine preko društvenih mreža i mole za pomoć. Objavljuju fotografije svojih najmilijih koji su nestali, njihove posljednje poruke, informacije o tome gdje su bili kad je počelo nevrijeme….

Pjevačica Jill Fischer od četvrtka traži majku s kojom je imala posljednji kontakt putem SMS-a i očuha iz Swisttala u Sjevernoj-Rajni Vestfaliji.

Jill Fischer je objavila posljednju poruku koju joj je poslala majka u četvrtak ujutro.

– Stan je pun vode, tražimo najviše mjesto koje možemo naći. Zovni me – napisala je Jillina majka i od tad nemaju kontakt.

Pjevačica pokušava doznati što se dogodilo s njezinom majkom i očuhom. Nada se da su na sigurnom. Preko Facebooka moli sve koji nešto znaju o njezinoj majci i očuhu da joj jave.

Na Twitteru jedna žena je objavila kako traži svog oca koji je nestao u poplavi u Bad Neuenahru (Ahrweiler). Objavila je očevu fotografiju i zamolila sve koji ga vid neka paze na njega. Ona se od poplave sklonila kod prijatelja i ne zna gdje joj je otac.

No, na društvenim mrežama se mogu pročitati i dobre vijesti. Jedna je mlada žena na Facebooku napisala kako traži svoju 4-godišnju nećakinju koja je nestala u poplavama u Falačkom Porajnju. Djevojčica je dobro i vratila se svojoj obitelji.

Policija o nestalim osobama prikuplja podatke i putem internetske stranice koju su otvorili posebno iz ovog razloga. (Fenix-magazin/MD)

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst