Zadovoljna
Zadovoljna

NA POGREBU: Kćer pogledala u majčin lijes i šokirala se

1.032

Pogrebna poduzeća u Leoniji, gradskoj četvrti u okrugu Bergen u New Jerseyu slučajno su zamijenila tijela pokojnika pa je u lijes u kojem je trebalo biti tijelo 93-godišnje Kyung Ja Kim, stavljeno tijelo mlađe žene.

Za pripreme i sam pogreb pobrinula su se dva pogrebna poduzeća. Pogrebna služba trebala se održati u crkvi “Promise Church” u Leoniji jer je Kyung Ja Kim jednom pomogla u izgradnji crkve.

Kad su se rođaci i poznanici 93-godišnjakinje okupili u crkvi, kći Kummi Kim brzo je primijetila da nešto nije u redu. Otvorila je lijesu crkvi i rekla: To nije moja majka.

Međutim, osoblje pogrebnog poduzeća ustrajalo je na tome da je tijelo u lijesu majka Kummi Kim, te su htjeli da se pogreb nastavi.

Naposljetku je odlučeno kako će se pokop održati idućeg dana kad u pogrebnom poduzeću isprave pogrešku, no budući je padala kiša, pogreb je odgođen za nekoliko dana

Kćer Kummi Kim za ABC7chicago je rekla kako tog dana mnogi od ožalošćenih nisu mogli doći. Prijatelji i članovi zajednice nisu se mogli oprostiti od njezine majke.

– Obitelj mrtve žene, koja je također bila uključena u kobnu zabunu, također je teško pogođena.

– Nismo mogli otvoriti lijes jer se tijelo već počeo raspadati, rekla je obitelj žene čije je tijelo bilo u lijesu u kojoj je trebalo ležati tijelo 93-godišnje Kyung Ja Kim.

Obitelj 93-godišnjeg Kyung Ja Kim podnijela je tužbu od 50 milijuna dolara protiv dva pogrebna poduzeća.

Svaki novčić kojeg dobiju u tom procesu bit će doniran crkvi Promise.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst