Zadovoljna
Zadovoljna

MIRNESA S. ĆE SE MORATI PRIVIKNUTI: Poznato gdje se skrivala i u kojem se zatvoru nalazi dok čeka suđenje!

801

Malena ćelija u ženskom zatvoru Schwäbisch Gmünd umjesto luksuznog boravka, a voda umjesto šampanjaca za ženu koja je ukrala više od milijun eura.

Tu se ne ispunjavaju želje, Mirnesa će se na to morati naviknuti, slikovito pišu njemački mediji nakon što se Mirnesa S., u ponedjeljak predala njemačkoj policiji.

Mirnesa S. od utorka je u pritvoru u ženskom zatvoru Schwäbisch Gmünd nakon što se u ponedjeljak predala.

Državno tužiteljstvo u Stuttgartu uskoro će je optužiti jer je ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca za koju je radila.

Žena za kojom je od listopada prošle godine tragala cijela Njemačka se navodno skrivala u Crnoj Gori.

Njemačkoj policiji je preko svog odvjetnika poručila kako će se predati, a u ponedjeljak je doputovala u Zračnu luku Stuttgart gdje ju je čekao velik broj policije.

Umjesto žene s prepoznatljivom plavom kosom i izraženom šminkom u Stuttgart je stigla brineta, gotovo bez šminke na licu.

Nije poznato je li osumnjičenica u međuvremenu priznala optužbe.

– Kada je uhićena, Mirnesa koja ima njemačko državljanstvo se ponašala pribrano, navodi policija.

Još nije jasno kada će točno Minesa S. biti optužena. Kriminalistička policija i Državno odvjetništvo u Stuttgartu zajedno istražuju slučaj, a naravno i pitanje je gdje je nestao milijun eura.

Nakon što je objavljena vijest o uhićenju, društvene mreže su planule komentarima.

Mnogi su joj poručivali kako su razočarani jer se predala te da su se nadali da ona potragu za sobom promatra iz toplijih krajeva.

Bilo je i onih koji su joj pisali kako bi na njezinom mjestu otišli u Bosnu i Hercegovinu i tamo ostala poput Zdravka Mamića.

Ipak, Mirnesa se, iz za sada nepoznatog razloga, odlučila predati, a je li policiji rekla gdje je novac kojeg je ukrala, javnost još ne zna.

Žena koja voli luksuz sada se mora zadovoljiti zatvorskom ćelijom od deset četvornih metara. Na koliko godina, ostaje tek za vidjeti!

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst