Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

MAJKA IZ PAKLA: 16-godišnju kćer natjerala na prostituciju i uz pomoć svodnice je prodavala preko interneta

138

Tinejdžerica (16) iz češkog grada Ostrava se više od godinu dana morala prostituirati jer joj je vlastita majka zaprijetila izbacivanjem iz kuće ako se odbije baviti prostitucijom.

Majka je uz pomoć vlasnice bordela Alene C. (64) prodavala vlastitu kćer preko interneta. Alena C. je u četvrtak osuđena na osam godina zatvora zbog trgovine ljudima.

Kako je objavio češki Besk, 16-godišnjakinja se 2020. godine morala više od godinu dana baviti prostitucijom u “suradnji” sa svojom majkom Janom, koja je već odslužila četverogodišnju zatvorsku kaznu.

Djevojka je u to vrijeme imala minimalno seksualno iskustvo te su je najprije fotografirali u raznim sramotnim pozama, a zatim je nuđena kao “roba” na internetu.

Majka je prisilila kćer da se bavi prostitucijom time što joj je zaprijetila da će u suprotnom morati napustiti obitelj i nikada više neće vidjeti svoju braću i sestre.

Mlada djevojka nije znala što drugo učiniti i udovoljila je majčinim strašnim zahtjevima.

Brojna zlostavljanja mlade žene odvijala su se u stanovima i kućama Alene C. koja tvrdi da je zaradu ravnopravno dijelila sa djevojkom.

Alena C. je navodno od “seksualnih usluga” mlade djevojke uzimala 1.000 kruna (oko 41 euro) za pola sata i 1.500 kruna (oko 61 euro) za sat u stanu.

Djevojka je imala više od 100 “mušterija” mjesečno.

Svodnica Alena C. potrošila je svu zaradu od oko dva milijuna kruna (oko 81.900 eura).

Išla je na luksuzna ljetovanja i odlazila u kockarnicu, a djevojka je najvjerojatnije pretrpjela značajna psihička oštećenja.

– Ne osjećam se krivom – rekla je svodnica na sudu.

Kazala je kako nije znala da djevojka još nema 18 godina. No, sud joj to nije povjerovao.

Comments are closed.