Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

KAKO SU DOŠLI NA TAKVU IDEJU? Policiju zvali šokirani vozači, u šoku su bili i policajci kad su vidjeli dva autobusa koja su prometovala autocestom

491

U ponedjeljak, 6. studenog, policijski službenici su ostali zaprepašteni kada su vidjeli kako izgledaju dva autobusa koja su prometovala autocestom A2 u smjeru Dortmunda.

Jedan autobus je bio bez vjetrobranskog stakla, a drugi jako oštećen.

– Neshvatljivo i bizarno, rekao je Fabian Rickel iz policije Bielefelda.

Prema priopćenju policije, svjedoci su zvali policiju kada su na autocesti vidjeli demolirani bijeli autobus autobusnog prijevoznika iz Hannovera.

– Oko 16.50 sati policijski kontrolni centar obaviješten je da bijeli autobus vozi cestom A2 u smjeru Dortmunda i da ima različita oštećenja.

Kada su policajci uočili autobus na dionici autoceste između Bad Eilsena i Veltheima, povukli su ga iz prometa.

Iz prometa je povučen još jedan autobus koji se nalazio na odmorištu Löwenburg kad su policajci stigli.

Dva autobusa hannoverske autobusne tvrtke imala su značajne nedostatke.

Jednom vozilu nedostajalo je vjetrobransko i bočno staklo u području vozača, priopćila je policija.

Unatoč činjenici da je bio potpuno nezaštićen od nepovoljnih vremenskih uvjeta, vozač autobusa nije imao problema u realizaciji svog putovanja.

– Policajcima je rekao kako s tim nema problema. Ne znam kako su došli na takvu ideju. Insekti, ptice i kamenčići predstavljaju veliku opasnost za vozača.

Ako se nešto dogodi, u opasnosti nije samo vozač, već i drugi sudionici u prometu jer može doći do nekontroliranih manevara u vožnji, objašnjava Fabian Rickel.

– Vozači autobusa i vlasnik autobusne tvrtke dobili su prekršajne prijave. Daljnje putovanje s dva autobusa bilo je zabranjeno, priopćila je policija.

Policija u svom priopćenju ne navodi je li u autobusima bilo putnika.

Comments are closed.