Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

HRVATICA OBJAVILA NEOBIČAN OGLAS: Traži najmanje 13 Mercedesa na području Stuttgarta i okolice

92

Ovih dana mostarska kantautorica Daniela Škegro, koju mnogi prate putem društvenih mreža kao “Hercegovku godine”, snima pjesmu “Eh, da mi je – Hercegovina”.

Oni koji su imali priliku poslušati još neobjavljenu snimku pjesme, a među kojima su i glazbenici, mišljenja su kako je riječ o izuzetno osjećajnoj pjesmi i jednoj od najljepših koja je posvećena iseljenicima i Hercegovini.

Tekst i glazbu potpisuje Daniela Škegro, a za aranžman i produkciju zadužen je Zlatko Glatki i studio Nostalgija Records iz Horba am Neckar u Njemačkoj.

Prema riječima producenta pjesma bi premijerno trebala biti predstavljena u nedjelju 4. veljače 2024. godine.

Kako je za Fenix-magazin.de rekla Daniela Škegro, za promociju pjesme se ne može odmah raditi službena verzija spota, ali će snimiti promo spot.

– Da bi mogli zamišljenu ideju spota realizirati, ekipa se odlučila za objavu “oglasa” u kojem traže najmanje 13 Mercedesa iz Stuttgarta i okolice, koji bi u spotu “predstavljali” Hercegovce, odnosno Mostara, Širokog Brijega, Posušja, Rame, Čapljine, Gruda, Čitluka, Ljubuškog, Međugorja, Neuma, Stoca, Tomislavgrada…, otkrila je Daniela Škegro.

Kako je Hercegovcima Mercedes “zaštitni znak”, nesumnjivo da će se javiti i više od potrebnog broja koji su zamislili.

Na kraju se ekipa našalila da Hercegovci trebaju doći u bijelim čarapama na snimanje spota, u crnima mogu jedino, ako su na tajnom zadatku.

Svi koji žele sudjelovati u snimanju spota mogu se javiti na broj: 00 49 170 2363 766 kako bi se dogovorili o točnom datumu i lokaciji snimanja.

Comments are closed.