Zadovoljna
Zadovoljna

H0R0R U NJEMAČKOJ: Jedan sillovao 16-godišnjakinju, drugi gledao. Policija objavila opis počinitelja

712

Nakon što je 16-godišnjakinja silovana u Leipzigu (Saska) policija sada traga za počiniteljima i traži informacije od građana.

Kako su vlasti objavile u utorak, zločin se dogodio u noći 2. travnja između 22 i 23 sata na uglu ulica Crusiusstrasse i Täubchenweg u četvrti Reudnitz-Thonberg.

Nakon zabave, tinejdžerica je sjedila na pločniku u ulici Crusiusstrasse kada su joj se iznenada približila dva stranca. Muškarci su je odvukli na travnjak iza nje.

Tamo ju je jedan od napadača najprije nemoralno dirao, a potom i silovao djevojku. Drugi počinitelj je za to vrijeme stajao po strani.

Nakon stravičnog napada, obojica su pobjegla.

Djevojka je odvedena u bolnicu na pregled.Policijske snage osigurale su dokaze na licu mjesta i od tada istražuju silovanje.

Uz objavu djela nadležni su objavili i opis počinitelja.

Djevojka je dala opis svog silovatelja: star je između 35 do 40 godina, visok oko 1,70 metara, mršave građe, tanke kose, okruglog lica. Imao je ‘europski izgled’ i istočnoeuropski naglasak, i svijetlu put.

O drugom muškarcu rekla je da je star oko 35 do 40 godina, visok oko 1,85, metara, tamne kose i ima jako guste obrve i tamne oči.

Bio je odjeven u traperice, majicu i kožnu jaknu.

Policija traži podatke o zločinu. Konkretno, od dvojice muškaraca koji su se neposredno prije zločina zaustavili automobilom u ulici Crusiusstraße, a potom odvezli u pravcu Fromannstraße, mole se da se jave nadležnima.

Odjel kriminalističke policije Leipzig prima informacije na broj telefona 034196646666.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst