Zadovoljna
Ženski portal

ESKALIRALA SVAĐA KOMŠIJA U NJEMAČKOJ: 25-godišnjakinja skočila kroz prozor sa svojim…

1,211

Žena (25) je sa svojim jednogodišnjim sinom u petak navečer skočila kroz prozor s prvog kata zgrade u Bad Essenu (Osnabrück), u njemačkoj Saveznoj državi Donja Saska. Zadobila je ozljede noge, a njezin sin nije ozlijeđen.

Događaju je prethodila svađa s 24-godišnjim susjedom podrijetlom iz Eritreje, koji je oštrim predmetom ubo njezinu 63-godišnju baku i još jednog 34-godišnjeg susjeda.

Prema policijskom priopćenju do sukoba je došlo u petak oko 20 sati, u zgradi u ulici “Im Kamp”.

Osumnjičeni, 24-godišnjak se žalio da je dijete previše bučno. Žena je tad pozvala svoju 63-godišnju baku koja živi u istoj kući.

Policija iz Osnabrück je objavila sliku napadača / Foto: Preslik Polizeiinspektion Osnabrück

Komšija (34) je čuo svađu i došao u pomoć.

Sukob je eskalirao, a 24-godišnjak je uzeo oštar predmet i zadao nekoliko uboda i posjekotina 34-godišnjaku i 63-godišnjakinji.

Žena (25) je sa svojim jednogodišnjim sinom skočila kroz prozor na prvom katu zgrade.

– Zadobila je ozbiljne, ali ne i po život opasne ozljede noge dok je dijete neozlijeđeno. 24-godišnji osumnjičenik pobjegao je s mjesta događaja.

Njegovi osobni podatci su poznati, no unatoč opširnoj potrazi još nije pronađen – priopćila je policija.

Muškarca (24) se sumnjiči za pokušaj ubojstva. 63-godišnjakinja i 34-godišnjak nakon liječničke pomoći više nisu u smrtnoj opasnosti.

U potrazi za 24-godišnjim Eritrejcom policija je dobila dojavu kako je viđen u Bad Essenu. Policija je pritom pozvala one koji vide napadača da mu ne prilaze jer je najvjerojatnije još naoružan te da samo nazovu policiju. (Fenix-magazin/MD)

Comments
Loading...

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst