Zadovoljna
Zadovoljna

DVOJICA MUŠKARACA OPLJAČKA BANKU U NJEMAČKOJ: Policija objavila fotografije – pogledajte ih, možda ih prepoznajete

2.983

Njemačka policija objavila je fotografije koje prikazuju dvojicu pljačkaša koji su u ponedjeljak, 29. aprila, opljačkali banku u Dornburgu kod Limburga.

Fotografije su skinute s nadzornih kamera banke.

Kratko prije zatvaranja banke Kreissparkassen, dvojica maskiranih i naoružanih počinitelja su ušla u banku, prišli šalteru i od djelatnika zatražili određeni iznos novca u gotovini.

Zatim su poprskali prostor suzavcem i pobjegli. U pljački su ozlijeđena dva djelatnika banke.

Na fotografijama koje je policija objavila vide se dvojica muškaraca u radničkim hlačama, na glavi su imali fantomke.

Na jednoj fotografiji jedan od pljačkaša banke upravo navlači masku pa mu se vidi lice.

Policija je objavila i opis počinitelja

Jedan počinitelj je visok između 170 i 185 cm, nosio je crne cipele, plave radne hlače vjerojatno tvrtke Engelbert Strauss, crnu prošivenu jaknu s kapuljačom, crne rukavice, plavu medicinsku masku i crvu fantomku s prorezom.

Drugi počinitelj je visok između 180 i 185 cm, nosio je crne Puma tenisice, bež cargo hlače s crvenim aplikacijama na pojasu i na džepovima hlača, crnu majicu s kapuljačom s natpisom “Champion” na prsima i na rukavima, crne rukavice, plavu medicinsku masku, crnu fantomku s prorezom.

Mole se svi koji prepoznaju osobe ili mogu dati informacije o tome gdje se nalaze da kontaktiraju policijsku upravu Limburg-Weilburg na broj telefona (06431) 9140-0.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst