Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

DRAMA U STUTTGARTU: Policija upozoravala stanovnike neka se ne kreću oko jedne četvrti, na balkonu zgrade pronađeno tijelo mrtvog muškarca

514

Na balkonu zgrade u stuttgartskoj četvrti Zuffenhausen u srijedu navečer pronađeno je mrtvo tijelo 45-godišnjeg muškarca koji je navodno ubijen vatrenim oružjem.

Policija je uhitila osumnjičenog 42-godišnjaka. Nije objavljen identitet žrtve, kao ni uhićenog.

Velika policijska akcija izazvala je nemir stanovnika u četvrti u kojoj se odvijala. Policajci su preko društvenih mreža upozoravali stanovnike neka ostanu kod kuće.

– Nakon pucnjave u srijedu oko 18 sati pronađeno je tijelo muškarca na balkonu zgrade u Zuffenhausenu, priopćila je policija.

Nekoliko sati nakon zločina policajci su uhitili 42-godišnjaka za kojeg se sumnja da je ustrijelio 45-godišnjaka.

– Između ostalog, policajci su čovjeka tražili helikopterom, rekao je Jens Lauer, glasnogovornik policije u Stuttgartu.

Policija je u srijedu navečer putem X-a (bivši Twitter) pozvala ljude u Stuttgart-Zuffenhausenu da ostanu kod kuće jer se ne može isključiti opasnost za stanovništvo.

– Ostanite kod kuće, izbjegavajte to područje. Nakon sumnje na ubojstvo provode se opsežne mjere. Potraga za osumnjičenim se nastavlja. Ostanite kod kuće i izbjegavajte Zuffenhausen područje, posebno javna mjesta.

Prijavite sumnjiva opažanja, u objavi koju je policija objavila u srijedu navečer prije nego je uhićen osumnjičeni muškarac.

Policija zasad nema naznaka da je zločin povezan sa serijom pucnjava u Stuttgartu koje su se dogodile u posljednje vrijeme. No, policija navodi kako se to ne može potpuno isključiti.

Ured kriminalističke policije formirao je istražni tim koji će istražiti zločin i motiv sinoćnjeg ubojstva. Prema informacijama policije, forenzičari su i u četvrtak ujutro na mjestu zločina.

Comments are closed.