Zadovoljna
Zadovoljna

DRAMA U OSNOVNOJ ŠKOLI U NJEMAČKOJ: Žena i djevojčica (7) napadnute nožem, policija objavila opis počinitelja (VIDEO)

1.008

Žena (61) i sedmogodišnja djevojčica  ozlijeđene su u petak ujutro u činu nasilja u osnovnoj školi Katharinenschule u Esslingenu kod Stuttgarta. Kako navode iz policije, navodni počinitelj još nije uhvaćen.

U tijeku je velika policijska akcija.

Prema riječima glasnogovornika, djeca se trenutno čuvaju u školi zbog praznika Duhova u Baden-Württembergu. Međutim, nije jasno jesu li dvije žrtve napadnute u školi ili blizu nje u jutarnjim satima.

Prema informacijama Bilda, počinitelj je u petak ujutro nožem napao odgajateljicu  i djevojčicu. Njih dvije su teško ozlijeđene i prevezene su u bolnicu.

Prema riječima glasnogovornik policije motiv zločina još uvijek nije poznat. Također je nejasno u kakvom su međusobnom odnosu žena i dijete i počinitelj.

Policija je naknadno objavila kako počinitelja traže uz pomoć pasa tragača i helikopera. Objavili su i opis počinitelja.

Opis osumnjičenog:

Dob: oko 30 do 35 godina

Izgled: oko 175 centimetara, tamnoput, visok, vitke građe s kraćom bradom

Odjeća koju je imao na sebi: crne traperice i crna majica s bijelim natpisom

Policija je zamolila da sve osobe koje uoče osumnjičenog pozovu policiju na broj telefona 0711/3990-330 ili na broj za hitne slučajeve 110. U policiji ističu i da je počinitelj možda još uvijek naoružan. Policija je priopćila kako je počinitelj uz sebe ima nož.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst