Zadovoljna
Zadovoljna

DEUTSCHE BAHN NUDI “IMPRESIVNE PLATE”, 13 PLATU, VIŠE DANA GODIŠNJEG ODMORA, POMAŽU U PRONALASKU STANA

897

Deutsche Bahn traži zaposlenike diljem Njemačke za više od 500 različitih zanimanja. U medijima su naveli kako nude sigurno radno mjesto, 42 dana odmora, te dobra primanja.

“Poslom u Deutsche Bahnu dajete važan doprinos mobilnosti u Njemačkoj i stoga se možete osloniti na sigurnu profesionalnu budućnost.

Tražimo motivirane zaposlenike diljem Njemačke za više od 500 različitih zanimanja.

Bilo da se radi o iskusnim ili mladim profesionalcima – nudimo brojne mogućnosti i usavršavanja u blizini vašeg mjesta stanovanja”, naveo je Deutsche Bahn na svojoj internet stranici.

Kažu kako nude sigurnu plaću s dodatnim beneficijama.

“Naš cilj je svakim danom biti bolji. A naše plaće su također impresivne, jer uz standardne plaće nudimo i mnoge druge atraktivne pogodnosti”, navedeno je na njihovoj internet stranici.

Više odmora, manje posla

Individualno možete odlučiti želite li uzeti npr. 6 dana više godišnjeg odmora ili skratiti svoje radno vrijeme – ili jednostavno raditi više i zaraditi više.

Po njihovim navodima, radnici imaju pravo na isplatu 13 plaće.

Besplatna putovanja

Svojim zaposlenicima nude besplatne vožnje i popuste na putovanja. Popusti za putovanja vrijede za obitelj i prijatelje zaposlenih.

Prema informacijama portala za usporedbu plaTa u Njemačkoj visina plaće, odnosno satnice u Deutsche Bahnu ovisi o radnom mjestu.

Inženjer u Deutsche Bahnu u prosjeku zaradi 66.000 eura na godinu, projekt menadžer 63.880 eura, strojovođa 40.100 eura, a radnik na osiguranju 28.400 eura.

Klilnite ovaj Link da se prijavite za posao u Njemačkim željeznicama

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst