Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ČETIRI GODINE UŽASA U KUĆI: Žena natjerala četvero djece da ne govore o onome što se dogodilo

237

Žena (50) navodno je četiri godine živjela uz mumificirano tijelo svog mrtvog supruga u Rusiji. Mumificirano tijelo ležalo je u bračnoj postelji i koristilo se za okultne prakse. U kući živi i četvero djece.

Kako pišu ruski mediji, a prenose i njemački, Svetlana i Vladimir su živjeli u prostranoj kući sa šest spavaćih soba u selu u blizini Sankt Petersburga.

Kada je jednog dana izbila svađa, Vladimir se navodno onesvijestio i umro. Žena je isprva ignorirala supruga, a onda je jedna od njezinih kćeri navodno primijetila da nešto nije u redu s njezinim ocem. Ono što slijedi pruža materijal za horor film.

Majka je navodno umotala tijelo svog supruga u deku i odvukla ga u spavaću sobu. Svojoj djeci je rekla da ne postavljaju pitanja, a susjedima i prijateljima da je njezin suprug na alternativnom liječenju na Tibetu zbog bolova u stopalima. Plan joj je funkcionirao duge četiri godine.

Dva sina blizanca (11) i dvije kćeri (8, 17) očito nisu postavljali više pitanja. No, zbog majčinih psihičkih problema, obitelj su redovito posjećivali djelatnici Ureda za mlade. Nevjerojatno: Sve ovo vrijeme kažu da nisu primijetili smrt čovjeka. Sve do prošlog četvrtka.

U četvrtak su socijalni radnici posjetili obitelj, a Svetlana je navodno provodila rituale oko ostataka svog supruga. Pretragom kuće otkrivene su tone mističnih predmeta, piše američki časopis New York Post. Između ostalog, pronađene su životinjske lubanje i egipatski križevi.

Sudsko-medicinsko vještačenje morat će utvrditi kako je Vladimir u konačnici umro. Četvero djece trenutno je pod liječničkom skrbi, Svetlana je u psihijatrijskoj ustanovi.

Comments are closed.