Zadovoljna
Zadovoljna

BOGATI AUSTRIJANAC(78) SE ZALJUBIO U KONOBARICU IZ HRVATSKE(42): “Olakšala” ga za 2,5 miliona eura nakon što je oženio, platio nove zube, grudi, kupio skupocjeni auto….

1.118

Slučaj Mirnese S., koja je u Stuttgartu iz tvrtke za koju je radila ukrala milijun eura, austrijske je medije podsjetio na njihov slučaj koji je povezan s konobaricom iz Hrvatske.

Austrijski slučaj se našao na Zemaljskom sudu u Beču, a seže u 2016. godinu.

Hrvatici, koju su austrijski mediji nazvali Susi, i koja je u to vrijeme imala 42 godinu, 2016. godine se sudilo jer je prevarila bogatog 78-godišnjeg Austrijanca i od njega izvukla 2,5 milijuna eura.

– Samoća može imati visoku cijenu. Kad mu je nakon 40 godina braka preminula supruga, Karl H. (78) je u jednom golf klubu upoznao konobaricu iz Hrvatske Susi (42, ime promijenjeno).

Jadao joj se kako je usamljen a ona ga je slušala i bila puna razumijevanja. I Susi je imala svoju priču pa je usamljenom Karlu rekla da je muž tuče, a ona nema novca za razvod.

Karl se zaljubio pa joj je dao novac za razvod. Isprva su Karla H. usrećili lijepi razgovori, ali ubrzo i razgovori na jastuku, koji je udovcu ponovno udahnuo život.

I tako je bogati poduzetnik pustio 42-godišnjakinju u svoju vilu u Döblingenu, piše austrijski Heute.

Ubrzo je svoju tvrtku prodao za 2,8 milijuna eura. U međuvremenu je Hrvatici kupio Mercedes E200 Coupé, ali i platio ugradnju novih zubi, povećanje grudi, te je oženio.

No, njegovoj Susi to nije bilo dovoljno.

Nagovorila je 78-godišnjaka da joj otkrije šifre sefa kao i šifre s štednih računa.

Ona je to iskoristila, podigla 2,5 miliona eura. Jeda dan mu je rekla kako ide na godišnji odmor u Hrvatsku, ali je netragom nestala.

Karl H. je uz pomoć odvjetnika Nika Rasta podigao privatnu tužbu, ali je na sudu Susi tvrdila kako je sve to bio “izdašan dar njezinog supruga”.

Karl je na sudu morao dokazati kako je konobarica isplanirala cijelu akciju te ga je od samog početka planirala opljačkati.

Kako je sve završilo, Heute.at ne piše.

Kliknite na sliku a zatim se vratite na tekst