Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

BEBU ODNIO TORNADO! Nakon što je oluja prošla, majka došla do nevjerovatnog otkrića

104

Dječak koji ima samo četiri mjeseca, preživio je tornado koji ga je odnio 9. prosinca nakon što je poharao sve pred sobom u Clarksvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Tornado je uništio iznajmljenu kuću u kojoj je živjela 22-godišnja Sydney Moore sa svojim partnerom i njihova dva sina, Princetonom (1) i četveromjesečnim Lordyjem.

Kako javljaju američki mediji, tijekom oluje u subotu, 9. prosinca, obitelj se od tornada sklonila u kuću. Dok je Sydney tražila utočište u spavaćoj sobi s Princetonom, zidovi mobilne kuće su popustili.

Mlada majka tijelom je zaklonila svog jednogodišnjeg sina dok je njezin partner pokušavao na sigurno skloniti Lordyja koji je još spavao u svom krevetiću.

Otac je pokušao zgrabiti bebu, ali je povučen u tornado, kao i dječak.

U isto vrijeme Sydney i njezin jednogodišnji sin ostali su zatrpani ispod ruševina kuće. Ipak, prošli su s ogrebotinama i modricama.

Mlada majka kasnije je izjavila za američki informativni kanal WSMV: Moj partner se cijelo vrijeme držao za kolijevku i vrtjeli su se u krug, a onda su izbačeni iz tornada.

Sydney je bila sigurna da četveromjesečni Lordy nije preživio oluju i očekivala je najgore.

– Ali, preživio je i to je Božja milost, objasnila je mlada majka koja je svog sina pronašla živog na stablu koje se odlomilo tijekom tornada.

Oba dječaka zadobila su samo ogrebotine.

Gotovo svi članovi obitelji prošli su s manjim posjekotinama i modricama. Samo je Sydneyin partner slomio ruku nakon što ga je uhvatio tornado.

Međutim, obiteljska mobilna kuća sada je uništena. Automobil je također uništen.

Budući da je oluja također odnijela mladoj majci svu hranu, pelene, maramice, odjeću i druge bitne stvari, njezina sestra Caitlyn Moore pozvala je na donacije na GoFundMe .

Comments are closed.